Bureaublad,salontafel en meer

300+ jaar oud olijfhout , tafelbladen en meer
juni 29, 2018
Eikenhout , essenhout voor wandplanken en tafelbladen
oktober 29, 2018
300+ jaar oud olijfhout , tafelbladen en meer
juni 29, 2018
Eikenhout , essenhout voor wandplanken en tafelbladen
oktober 29, 2018
Show all

Bureaublad,salontafel en meer

Het is weer een drukke boel in onze werkplaats. Er is veel mooi hout binnengekomen oa ebben, flamed maple ,black limba en khaya mahonie.  Verder zijn we altijd bezig met het klaarmaken van de diverse bestellingen .

 

Hier zijn we bezig met het maken van een bureaublad. Na het verlijmen wordt alles netjes geschuurd en afgewerkt. Daar kan iemand straks mooi zijn of haar huiswerk aanmaken.

 

Of wij een mooi blok quilted maple hebben staan ? Jahoor…wel meer dan 1 zelfs.

 

Iemand zocht erg breed eikenhout om op te schilderen… Ook geen probleem. We hadden deze brede plaat kwartiers eiken al langere tijd apart gehouden voor dergelijke unieke projecten.

 

De klant gaat van deze delen olijfhout een salontafel maken. In combinatie met zwarte epoxy !! Wij hebben de delen gevlakt en op dikte geschaafd.

 

“Een ronde tafel ? ”  Jahoor,ook geen probleem.

 

Het is erg prettig werken wanneer je eigenlijk nooit “Nee,dat doen we niet” hoeft te zeggen. Vandaag zijn we bezig met allerlei kleine objecten zoals snijplanken en displays. Dit zijn wat grotere aantallen maar ook dat is goed te doen.

Heb je dus iets nodig van hout stuur dan even een mailtje naar hout@masave.nl of gebruik het contactformulier op de website.

 

Groeten uit Zwolle

 

Geertje en Rick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *